Informatie en Contact

Coronavirus: Kantoor OFW gesloten

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. OFW volgt de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). We willen het besmettingsgevaar zoveel mogelijk voorkomen. Hierbij staat de veiligheid voor jou, als onze klant, én onze medewerkers voorop. Daarbij zijn wij extra alert op kwetsbaren groepen, zoals ouderen.

Ons kantoor is daarom gesloten. Ook de wijkkantoren in Biddinghuizen en Swifterbant zijn tot een nader te bepalen datum gesloten. Ons algemene uitgangspunt is: persoonlijk/fysiek contact zoveel mogelijk beperken. Dat betekent dat alleen spoedeisende reparaties/noodzakelijke huisbezoeken of afspraken bij ons op kantoor doorgaan, zolang er geen risico’s zijn ten aanzien van jouw en onze gezondheid. We proberen contacten zoveel mogelijk telefonisch of via e-mail af te handelen. We hopen op jouw begrip en vragen je medewerking. Bekijk onze richtlijnen.

Volg ons op Facebook!

Heb je een korte vraag en kun je het antwoord op onze website niet vinden? Stel hem via de Facebook chat! 

Telefonisch contact

Kun je geen antwoord vinden op je vraag. Je kunt ons op werkdagen bellen tussen 8.30 - 13.00 uur op telefoonnummer 0321- 38 55 00