Inschrijven

Wil je een woning huren in Dronten, Biddinghuizen of Swifterbant? Schrijf je dan in als woningzoekende. Je kunt dan reageren op de vrijkomende huurwoningen van Oost Flevoland Woondiensten.

Inschrijven als woningzoekende

Je kunt je hier inschrijven als woningzoekende bij Oost Flevoland Woondiensten. Inschrijven kost 15 euro evenals de jaarlijkse verlenging. Je kunt je inschrijven als je 18 jaar of ouder bent en in Nederland mag wonen. Op het moment dat je gaat reageren op woningen mag je verzamelinkomen niet hoger zijn dan 55.486,- euro. 

Na je inschrijving ontvang je via e-mail een inschrijfbewijs. Controleer regelmatig of je gegevens nog kloppen. Zijn je gegevens niet juist, dan kan dat leiden tot het intrekken van een woningaanbieding. 

Online inschrijven lukt mij niet

Wil je je inschrijven, maar lukt dit niet online? Wij helpen je graag. Maak hiervoor een afspraak met ons Klant Contact Centrum (0321- 38 55 00).

 

Wat heb je nodig?

Ongeveer 10 minuten de tijd
om je gegevens in te voeren en een zoekprofiel aan te maken.

Gegevens over je verzamelinkomen
Inkomensgegevens van alle gezinsleden die ouder zijn dan 18 jaar (geen meeverhuizende kinderen). Zo krijg je alleen woningen te zien in het aanbod van woningen waar je met jouw inkomen aanspraak op kunt maken. Het verzamelinkomen vind je op de inkomensverklaring die je opvraagt bij de Belastingdienst (via 0800 0543). De inkomensverklaring zelf hoef je pas in te leveren als je een woning krijgt aangeboden en wilt accepteren.

Je bankpas
Inschrijven kost € 15,- per jaar. Elk jaar kun je jouw inschrijving verlengen.
Je kunt betalen via iDeal.

 

Start inschrijving >